ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ*

Ο μηχανισμός Vivèse Senso Duo έχει αναπτυχθεί από εμπειρογνώμονες στους τομείς της χημείας, της βιολογίας και της τριχολογίας (η επιστήμη που ασχολείται με τα μαλλιά). Οι πολυετείς έρευνες τους επέτρεψαν την επιλογή των πλέον αποτελεσματικών μεθόδων για την καταπολέμηση της φαλάκρας και την υποστήριξη της ανάπτυξης των μαλλιών.

*Τα αποτελέσματα δεν εγγυώνται και μπορεί να διαφέρουν για τον κάθε χρήστη, εξαρτάται από τις ατομικές προδιαθέσεις του δέρματος και από το ποσό των υποκειμενικά αντιληπτά οφέλη.

Για ποιον;

Η θεραπεία Vivèse Senso Duo δημιουργήθηκε με βάση φυσικά, προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά. Είναι σχεδιασμένη για άτομα με λεπτά, αδύναμα μαλλιά με τάση να ξηραίνονται. Αυτή είναι μια απάντηση στα προβλήματα των ανδρών και των γυναικών που αγωνίζονται με :

 • διάφορους τύπους τριχόπτωσης (πχ. γυρολογική, ανδρογενική,τελογενική)
 • αντιαισθητικά κενά
 • εξασθένηση των μαλλιών από παθογόνους φορείς
 • αποτελέσματα ακατάλληλης περιποίησης των μαλλιών

Εάν, λοιπόν:

 • Τα μαλλιά σου είναι γενετικώς αραιά και θα ήθελες να τα πυκνώσεις
 • Παρατήρησες τελευταία ότι τα μαλλιά σου είναι λιγότερο ανθεκτικά και δεν είναι τόσο πυκνά όσο παλιά
 • Έχεις βαρεθεί, να σου προσθέτουν χρόνια (τα αραιά μαλλιά είναι ένα από τα κύρια συμπτώματα της γήρανσης)
 • Μέρα με τη μέρα βλέπεις όλο και πιο πολλές τρίχες στη τσατσάρα σου.

Πώς λειτουργεί;

Η αποτελεσματικότητα της καινοτόμου φόρμουλας Vivèse Senso Duo έχει επιβεβαιωθεί. Η μοναδικότητά της έγκειται στο γεγονός ότι λειτουργεί σε τέσσερα διαφορετικά επίπεδα ταυτόχρονα.

1. Βοηθάει το μεταβολισμό της γλυκόζης

Στη φάση ανάπτυξης τα χρησιμοποιούν γλυκόζη σχεδόν δύο φορές πιο γρήγορα από τα θυλάκια τριχών σε φάση ανάπαυσης. Το Vivèse Senso Duo παρέχει στα τριχοθυλάκια επιπλέον ζάχαρη, έτσι ώστε να υποστηρίζει τη διαδικασία της μετατροπής της ενέργειας στα κύτταρα των μαλλιών που απαιτούνται για την ανάπτυξη και τη ζωή τους. Τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στο Vivèse Senso Duo κάνουν τα θυλάκια των τριχών περισσότερο ενεργά και ικανά για ανάπτυξη, η οποία αυξάνει τον αριθμό και την πυκνότητα των μαλλιών. Επιπλέον, η αναγεννητική φάση είναι παρατεταμένη, η οποία μεταφράζεται άμεσα στην κατάσταση των μαλλιών.

2. Διεγείρει τα βλαστικά κύτταρα

Η διαδικασία της ανάπτυξης νέων τριχών αρχίζει με την ενεργοποίηση των βλαστικών κυττάρων που βρίσκονται σε φάση ηρεμίας. Το Vivèse Senso Duo επιταχύνει τη μετάβαση των βλαστικών κυττάρων από τη φάση ηρεμίας στη φάση της ανάπτυξης - χάρη σε αυτό οι νέες τρίχες είναι γερές και υγιείς.

3. Προστατεύει τα μιτοχόνδρια

Το Vivèse Senso Duo βελτιώνει τη δράση των μιτοχονδρίων και τα προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες, έτσι ώστε τα κύτταρα να μην γερνούν - παραμένουν νέα και ενεργά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό μεταφράζεται σε πιο γερά και υγιή μαλλιά και βοηθά να σταματήσει την τριχόπτωση.

4. Επιβραδύνει τις διαδικασίες της γήρανσης

Το οξειδωτικό στρες είναι ένας από τους μηχανισμούς που συμβάλλουν στην απώλεια μαλλιών. Το Vivèse Senso Duo προστατεύει τα θυλάκια των τριχών από το οξειδωτικό στρες, προάγει την ανάπτυξη των βλαστικών κυττάρων και αυξάνει την ενέργεια του μεταβολισμού, έτσι ώστε να επεκτείνεται η φάση της ανάπτυξης των μαλλιών και να μείωνεται η τριχόπτωση.

Ανακεφαλαιώνοντας, το Vivèse Senso Duo σου:

 • παρέχει στα κύτταρα θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν την ταχεία και έντονη τριχοφυία
 • παρατείνει τη φάση ανάπτυξης της τρίχας
 • επιβραδύνει την απώλεια μαλλιών
 • κάνει τα μαλλιά πιο γερά, πιο υγιή και πιο πυκνά
 • προστατεύει από το οξειδωτικό στρες και τη γήρανση
 • αναζωογονεί και θρέφει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σου
ΚΡΥΨΕ

ΕΛΑΙΟ Vivèse Senso Duo

Δημιουργήθηκε με βάση τις τελευταίες έρευνες στον τομέα της τριχολογίας. Η σύνθεση της καινοτόμου φόρμουλας δύο φάσεων περιλαμβάνει περισσότερα από 30 πολύτιμα έλαια και βασικές υδρόφιλες ουσίες - ένας συνδυασμός με εγγυημένα αποτελέσματα, τα οποία μέχρι τώρα παρέμεναν ανέφικτα στον αγώνα ενάντια σε κάθε μορφή της φαλάκρας.*

Οι θεραπευτικές ιδιότητες της αγωγής αυξάνουν τα επίπεδα ενέργειας στα βλαστικά κύτταρα, τα οποία είναι υπεύθυνα για την αντίστοιχη αύξηση στα μαλλιά στη φάση αναγέννησης. Η καφεΐνη και το εκχύλισμα καμέλιας μπλοκάρουν την έκκριση διυδροτεστοστερόνης - της ορμόνης που προκαλεί φαλάκρα. Επιπλέον, η Scutellaria baicalensis και το εκχύλισμα φύτρων σόγιας και σιταριού που χρησιμοποιούνται στην ιατρική, ενισχύουν τους μύες που υποστηρίζουν τη ρίζα της τρίχας, έτσι ώστε η θεραπεία να διεγείρει τους αδρανείς θύλακες των τριχών υποστηρίζοντας ταυτόχρονα την ανάπτυξη των νέων, πυκνών και ανθεκτικών στις βλάβες μαλλιών.

*Τα αποτελέσματα δεν εγγυώνται και μπορεί να διαφέρουν για τον κάθε χρήστη, εξαρτάται από τις ατομικές προδιαθέσεις του δέρματος και από το ποσό των υποκειμενικά αντιληπτά οφέλη.

ΣΑΜΠΟΥΑΝ Vivèse Senso Duo

Είναι ένα εξειδικευμένο καλλυντικό του δέρματος, το οποίο αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις διαταραχές της ανάπτυξης των μαλλιών που προκαλούνται από διάφορους παράγοντες. Η σύνθεσή του περιέχει μια ολόκληρη σειρά από ιχνοστοιχεία, αμινοξέα, λιπίδια, σάκχαρα και άλλες ενώσεις συμπληρωματικές των ελλείψων στη δομή της τρίχας. Το εκχύλισμα Scutellaria baicalensis επιταχύνει την έναρξη της αναγεννητική φάση της ανάπτυξης των μαλλιών, και το εκχύλισμα από τους σπόρους του τριαντάφυλλου οξυγονώνει τα κύτταρα και τα προστατεύει από τις διαδικασίες της γήρανσης .*

Ο σύγχρονος μηχανισμός δράσης ενεργοποιεί τους θύλακες των τριχών, και η περιεχόμενη στη φόρμουλα αργινίνη διεγείρει την μικρο- κυκλοφορία και επιταχύνει την παραγωγή νέων τριχών με μια πιο ισχυρή δομή. Το σαμπουάν δεν επιβαρύνει τα μαλλιά, ενυδατώνει σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής και ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος, το επίπεδο της οποίου είναι άμεσα συνδεδεμένο με τη διαδικασία της τριχόπτωσης.

*Τα αποτελέσματα δεν εγγυώνται και μπορεί να διαφέρουν για τον κάθε χρήστη, εξαρτάται από τις ατομικές προδιαθέσεις του δέρματος και από το ποσό των υποκειμενικά αντιληπτά οφέλη.

ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

SCUTELLARIA BAICALENSIS

Βοηθά τη μικρο-κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής, και κατά συνέπεια διεγείρει τις ρίζες των μαλλιών για την αύξηση της παραγωγής των δομικών συστατικών της. Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας στα βλαστικά κύτταρα και επαναφέρει τη φυσική ισορροπία του τριχωτού της κεφαλής, επιτρέποντας έτσι την πλήρη ανάρρωση του από την απώλεια μαλλιών.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΣΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΥΤΡΟ ΣΙΤΑΡΙΟΥ

Παρέχει στα τριχοθυλάκια τη ζάχαρη που απαιτείται για την ανάπτυξη, τον πολλαπλασιασμό και τη ζωή της τρίχας. Παρατείνει σημαντικά την αναγεννητική φάση, η διάρκεια της οποίας μεταφράζεται άμεσα στην πυκνότητα και τον αριθμό των τριχών. Επιπλέον, ενισχύει τους μύες που υποστηρίζουν τις ρίζες των μαλλιών, μειώνοντας έτσι τον κίνδυνο της φαλάκρας.

ΑΡΓΙΝΙΝΗ

Χαλαρώνει τα αιμοφόρα αγγεία στο δέρμα του κεφαλιού σου και αυξάνει την παροχή αίματος στα θυλάκια της τρίχας, έτσι ώστε να παράγουν περισσότερη κερατίνη - το βασικό στοιχείο που συμβάλλει στη δομή της τρίχας. Διεγείρει την παραγωγή του νιτρικού οξειδίου και παρέχει μια ευρεία γκάμα συστατικών για την ενίσχυση του φυσικού φράγματος του δέρματος και την πρόληψη της τριχόπτωσης.

ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΣΠΟΡΟΥΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ

Αποτελεί μια πλούσια πηγή μετάλλων και βιταμινών Α, C και Ε, τα οποία είναι απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία των θυλάκων των τριχών. Προστατεύει τα κύτταρα της τρίχας από τις ελεύθερες ρίζες, έτσι ώστε να παραμένουν νέα και ενεργά για μεγαλύτερο διάστημα.

ΚΑΦΕΪΝΗ

Διεγείρει τη ρίζα της τρίχας με ενεργοποίηση του παράγοντα ανάπτυξης. Μπλοκάρει την έκκριση της διυδροτεστοστερόνης, δηλαδή της ορμόνης που προκαλεί φαλάκρα. Επιπλέον, τα νέα μαλλιά είναι χοντρότερα και δυνατότερα, και οι ίνες τους πλήρως αναγεννημένες.

ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΚΑΜΕΛΙΑΣ

Προστατεύει την τρίχα από την πρόωρη γήρανση και τις μηχανικές βλάβες στη δομή. Παρέχει βαθιά ενυδάτωση των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής και ενισχύει το υδρολιπιδικό στρώμα. Διεγείρει τα ανενεργά κύτταρα των τριχών και τα διεγείρει για ενεργή ανάπτυξη.

ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΟΥΧΟ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ

Είναι μια πηγή βιταμινών, αμινοξέων και λιπιδίων, τα οποία είναι απαραίτητα για τη διατήρηση του δέρματος του κεφαλιού σου σε καλή κατάσταση. Έχει αξιόλογες θρεπτικές ιδιότητες που επιβραδύνουν την απώλεια των θυλάκων των τριχών. Αποκαθιστά την ορθή διαχείριση της ενέργειας, η οποία μεταφράζεται άμεσα σε αύξηση των νέων, χοντρών και ανθεκτικών σε βλάβες μαλλών.

ΕΛΑΙΟ ΚΑΡΥΔΑΣ

Περιέχει κορεσμένα λιπαρά οξέα που θρέφουν την τρίχα και λειάνουν την επιφάνεια - χάρη σε αυτό τα μαλλιά επανακτούν μια υγιή λάμψη, γίνονται λιγότερο εύθραυστα και πιο ανθεκτικά σε μηχανικές βλάβες. Οι ουσίες που περιέχονται στο έλαιο καρύδας έχουν θετική επίδραση στον βολβό της τρίχας: τον ενισχύουν και προλαμβάνουν την τριχόπτωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ

*Τα αποτελέσματα δεν εγγυώνται και μπορεί να διαφέρουν για τον κάθε χρήστη, εξαρτάται από τις ατομικές προδιαθέσεις του δέρματος και από το ποσό των υποκειμενικά αντιληπτά οφέλη.

Λάβε τώρα

Vivèse Senso Duo Oil
για συμμετοχή στην εκπτωτική πλατφόρμα

39 €

Συμπλήρωσε τη φόρμα ένταξης στην εκπτωτική πλατφόρμα, για να λάβεις Vivèse Senso Duo Oil

Θα πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία της φόρμας που έχουν σημανθεί με αστερίσκο
*Όνομα:
*Επώνυμο:
*Διεύθυνση email:
(αναγκαία για την εκτέλεση της παραγγελίας)
*Τηλέφωνο επικοινωνίας:
(αναγκαία για την εκτέλεση της παραγγελίας)
*Οδός, νούμερο οικίας:
*Πόλη:
*Ταχυδρομικός κώδικας:
*Χώρα:

Σημειώσεις για τον κούριερ:
(λεπτομέρειες της παράδοσης, της διεύθυνσης, κλπ.)
Τρόπος πληρωμής:
Επέλεξε αυτό το πεδίο εάν επιθυμείς η πληρωμή να πραγματοποιηθεί κατά την παράδοση
Εάν δε συμπληρώσεις αυτό το πεδίο, στο επόμενο στάδιο θα σου ζητηθεί να πληρώσεις.